top of page

SAMENWERKING SPORT-INSTITUUT PIJNACKER

20230321_164405_edited_edited.jpg

SAMENWERKING SPORTINSTITUUT PIJNACKER

Door een goede samenwerking met het Sportinstituut Pijnacker kunnen we gebruik maken van hun sportzaal/fitnessruimte. Daar kan ik de kinderen nog beter begeleiden met het herstellen van blessures, bepaalde aandoeningen en ziektes.
Vanwege mijn sportachtergrond (CIOS) heb ik mij veel verdiept en geschoold  in revalidatie en begeleiden van kinderen met verschillende aandoeningen/ blessures ook (top)sport gerelateerd. Hier heb ik nu al meer dan 20 jaar ervaring in. Bijvoorbeeld een  herstel na operatie, trauma, ziekte of aandoening en weer terug komen op niveau van voor het probleem. Maar ook kinderen die beperkingen hebben en daardoor niet goed mee kunnen komen met leeftijdsgenootjes kan ik helpen. Goed kunnen functioneren in het dagelijks leven, zoals op de fiets naar school kunnen, met activiteiten mee kunnen doen, buiten kunnen spelen etc. Maar ook weer tot sporten komen zoals gymmen op school zwemles of alle andere sporten die mogelijk zijn.
Na een vraaggesprek en onderzoek wordt er een behandelplan gemaakt dat besproken wordt met ouders en kind. Daarna gaan we het behandel/revalidatietraject in om de behandelbare grootheden te beïnvloeden zoals verbeteren van kracht, coördinatie, snelheid, conditie etc.

bottom of page