top of page
20230727_115244.jpg

OVER MIJ

Graag stel ik me aan u voor

Ik ben Natasja Sturm-Rensen in januari 2023 heb ik de praktijk Kinderfysiotherapie Pijnacker overgenomen van Toke van der Ploeg. Zij heeft de praktijk in 2002 opgericht en met veel enthousiasme voortgezet tot aan haar welverdiende pensioen.
Ik ben opgegroeid in Pijnacker-Nootdorp en woon nu in Pijnacker met mijn man en 2 kinderen. Na de middelbare school ben ik het CIOS (sportopleiding) gaan volgen. Daarna wilde ik mij nog meer verdiepen in de medische zorg en heb gekozen om de opleiding fysiotherapie te volgen en me daarna te specialiseren in de kinderfysiotherapie.
In januari 2011 heb ik de opleiding kinderfysiotherapie afgerond en ben in de jaren daarna me steeds verder gaan ontwikkelen/verdiepen in verschillende onderdelen van de kinderfysiotherapie. Zelf heb ik veel verschillende sporten gedaan, zoals: zwemmen, tennis, voetballen, skiën, mountainbiken, fitness en sommige doe ik nog steeds. Tevens heb ik veel les gegeven in de sport zoals zwemles, skiles, voetbaltraining en keeperstraining. Door mijn sportachtergrond heb ik veel cursussen gedaan die met sport te maken hebben. Zoals: sportblessures, inspanningsfysiologie bij kinderen, fysiotherapie bij (top)sport, HIT (high intensity training) enz. Maar ook over motorische ontwikkeling, ademhaling, neurologie, orthopedie, motorische schrijfproblemen, loopproblemen, SOLK (somatische onverklaarbare lichamelijke problemen), voorkeurshouding (plagiocephalie en brachycephalie), medical taping en nog veel meer.

WERKERVARING

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de eerste lijn fysiotherapie. Tot 2006 heb ik in een kleine praktijk gewerkt in Den Haag. Daarna ben ik naar het MTC Delft gegaan om me verder te ontwikkelen en de opleiding kinderfysiotherapie te gaan volgen. Daar heb ik de kinderfysiotherapie opgezet en verder ontwikkeld tot een goed lopende specialisatie binnen de praktijk.
Naast het werken in de praktijk ben ik ook 4 jaar fysiotherapeut bij de jeugd van de KNVB geweest en heb ik 3 jaar de blessure preventie training bij de judo verzorgd in Delft.

bottom of page